Stichting Vrienden

Door hun financiële bijdrage en trouwe concertbezoek is de Stichting Vrienden van het Drents Kamerkoor een goede steun in de rug voor het koor. U kunt ook Vriend worden door jaarlijks een bedrag van € 25 of meer te doneren op rekeningnummer: NL21 RABO 0379022036 t.n.v. Stichting Vrienden Drents Kamerkoor. Als Vriend ontvangt u vooraf uitgebreide informatie over de concerten van het koor en u krijgt gratis toegang tot één concert per jaar. Met steun van de Vrienden is er ter gelegenheid van het 10-jarig dirigentschap van Dick Dijk een verzamel-cd uitgebracht. Hierop zijn een aantal bijzondere opnames uit deze periode samengebracht. Deze CD is verkrijgbaar in de kerk en is te bestellen bij onderstaand adres.
Als u zich nu aanmeldt als Vriend krijgt u deze CD als welkomstgeschenk !

Aanmelden als donateur >

Het bestuur van de Stichting Vrienden van het DKK bestaat uit:
Hilda Ensing, voorzitter
Hans Kroeze, secretaris