Lid worden?

Als je interesse hebt om mee te zingen (op projectbasis kan soms ook) ben je van harte welkom. Het Drents Kamerkoor zoekt momenteel vooral tenoren, bassen en baritons.
Je kunt vrijblijvend 2 of 3 repetities bijwonen en zo kennismaken met het koor en de dirigent. Daarna volgt een stemtest waarbij vooral op de stemkwaliteit wordt gelet. Koorervaring is wenselijk maar niet noodzakelijk. Wel verwachten we van koorleden dat ze zelfstandig de muziek kunnen instuderen.

Als het je leuk lijkt om mee te zingen, dan ben je van harte welkom om een aantal keer op proef mee te zingen. Wij repeteren op woensdagavonden van 19.45 uur tot 22.00 uur in “De Duif”, Hendrik van Boeijenlaan 7, 9404 LP Assen. We beginnen om 19:45 uur.

Klik hier om je interesse aan te geven.